(in Danish)

HOTEL- OG HOSPITALITY STUDIETUR
TIL BARCELONA

Næste studietur går til en destination, som er berømt for deres mad og drikke, deres smukke arkitektur og charmerende og afslappende indbyggere, og så ligger byen tæt på vandet. København, tænker du?
Nej, næste studietur går til Barcelona!

Byen har i alt 75.000 hotelsenge så udvalget er stort. Byen er domineret af individuelle hoteller og spanske hotelkæder som Barceló, H10, NH Hotels, Acta Hotels og Iberostar. Derudover vinder flere og flere internationale brands ind, og de største kæder er nu alle repræsenteret i Barcelona. herunder Hilton, Accor, Marriott, IHG og Wyndham.

Vi flyver med Norwegian den 27. oktober om eftermiddagen og kommer hjem igen den 29. oktober først på aftenen.

Vi skal bo på det nyåbnede Nobu Hotel, som er kendetegnet ved moderne luksus kombineret med japansk minimalisme. Navnet Nobu stammer fra grundlægger og køkkenchef Nobu Matsuhisa, som fortsat står bag Nobu kæden sammen med Hollywood filmproducer Meir Teper og skuespiller Robert de Niro. Den første Nobu restaurant åbnede i 2009 og det første hotel kom til i 2013 i Las Vegas. I dag er der 15 hoteller i hele verden og mange flere på vej.

Nobu Hotel, Barcelona

I Barcelona skal vi besøge nogle af de mange, spændende nye hoteller, der er åbnet for nylig. Turen bliver kombineret med besøg på nøje udvalgte restauranter, og mon ikke der også bliver tid til lidt shopping og måske endda en svømmetur i Middelhavet.

Der er begrænset antal pladser. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Michael Telling fra Telling & Nesager.

Prisen er kr. 10.995 eksklusive moms, men inklusive fly, overnatninger, transport i Barcelona samt udvalgte måltider.

Tilmeld dig her (email)

INSPIRATION